L'oficina de Correus de Sant Cugat obre aquest dissabte per agilitzar el vot per correu

Arreu de Catalunya hi haurà prop d'un centrar de centres oberts al públic, de 9 h a 14 h


  • Comparteix:

El vot per correu es pot sol·licitar fins al 13 de juliol inclòs a través del portal web oficial o bé a les oficines de correus / Foto: Cedida

El vot per correu es pot sol·licitar fins al 13 de juliol inclòs a través del portal web oficial o bé a les oficines de correus / Foto: Cedida

Correus obrirà, aquest dissabte, l'oficina de Sant Cugat per agilitzar el vot per correu. Al conjunt de Catalunya també hi haurà prop d'un centrar de centres oberts al públic de 9 h a 14 h. L'empresa pública destaca, a través d'un comunicat, que es tracta d'una mesura per facilitar el sufragi en municipis on s'han accentuat, per sobre de la mitjana, les sol·licituds per votar a distància per a les eleccions espanyoles del 23-J.

El vot per correu es pot sol·licitar fins al 13 de juliol inclòs a través del portal web oficial o bé a les oficines de correus físiques. L'emissió del vot es podrà fer fins al 20 de juliol, però des de Correus demanen que, tenint present l'elevat nombre de sol·licituds, la gent no esperi fins al darrer moment per fer-ho.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.