Mas posa la gestió municipal de Sant Cugat com a exemple del que ofereix CDC


  • Comparteix:

L'expresident de la Generalitat i president de CDC, Artur Mas, creu que el govern municipal de Sant Cugat és garantia bones polítiques laborals, d'habitatge, socials i mediambientals, i el posa d'exemple del que el seu partit pot oferir. Ho ha dit aquest dijous en l'acte central de campanya dels convergents, a la plaça de Barcelona amb gairebé 200 assistents, on ha fet una crida a la participació de cara a les eleccions de diumenge de la setmana que ve. A més, ha reivindicat el paper de CDC en el procés independentista, ja que considera que és 'l'únic partit que se l'ha jugat'.

Mas, que tanca la llista per Barcelona, ha demanat el vot convergent i ha subratllat la importància de cadascun dels suports que aconsegueixi. Segons l'expresident, cal que Catalunya tingui presència al Congrés espanyol, ja que si no els escons els ocuparan 'alguns altres', en al·lusió als partits d'àmbit estatal.

El president de CDC creu que els ajuntaments on governa el seu partit fan una bona feina, sobretot a llarg termini, i ha posat d'exemple l'equip de govern santcugatenc. Mas considera que els resultats de les polítiques convergents no s'ajusten a la imatge que, assegura, s'atribueix al partit.

Artur Mas

Tot això porta el segell de Convergència. Estem a acostumats que se'ns presenti com a brutals capitalistes, però no som això. Som socialment justos, sensibles, amics de l'activitat econòmica i amb criteri mediambiental.


L'acte electoral també ha tingut la presència de la santcugatenca Sílvia Flury, número 29 de la llista, i de l'alcaldessa i membre de l'executiva local, Mercè Conesa, que ha criticat les limitacions que el govern espanyol imposa en polítiques socials i els impediments per tirar endavant infraestructures o per acollir persones refugiades. Conesa també ha reivindicat que CDC tingui un paper 'moderat' respecte a altres formacions.

Mercè Conesa

Ens cal trobar aquest equilibri i el tindrem de la mà de CDC, una formació que es vol situar en la centralitat.


La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha tancat l'acte amb una interpretació de 'Camins', de Sopa de Cabra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.