ERC elegeix Ingla com a candidata en el seu tercer assalt a l'alcaldia


Temes relacionats

ERC-MES estén la mà al govern per donar suport als pressupostos 'si trenca definitivament amb el PSC' (28/nov/17)

Conesa: 'Veig precipitat dir que el pacte pressupostari amb ERC-MES està trencat' (14/gen/17)

ERC-MES torna al ple de Sant Cugat amb tres regidors (25/mai/15)


  • Comparteix:

Mireia Ingla, amb l'assemblea d'ERC, serà candidata per tercera vegada / Foto: ERC

Mireia Ingla, amb l'assemblea d'ERC, serà candidata per tercera vegada / Foto: ERC

La republicana Mireia Ingla serà la candidata d'ERC per als comicis municipals de l'any que ve. Això ha decidit aquest divendres l'assemblea del partit en un procés en què només s'ha presentat la candidatura d'Ingla, que opta a l'alcaldia per tercera vegada. L'objectiu de l'alcaldable és ser l'alternativa al govern del PDeCAT, a qui li atribueix 'un projecte exhaurit'. L'elecció de l'actual portaveu municipal ha rebut el suport del 73,5% de la militància. La resta ha votat en blanc.

Diuen que a la tercera va la vençuda i a això s'aferra la candidata republicana, en una entrevista a Cugat.cat. Ingla ha expressat que ERC va a per totes per assolir l'alcaldia i desbancar el PDeCAT del govern. L'alcaldable no s'ha mullat en aliances de cap tipus. El que té clar és que ara dedicaran el compte enrere per als comicis per explicar un projecte que veu 'guanyador'.

Mireia Ingla

Portem molt de temps preparant-nos. És un projecte que volem obrir a Sant Cugat perquè hi ha molta gent que vol que les coses canviïn.


Com a candidata, Ingla posarà sobre la taula de l'assemblea la possibilitat de renovar la coalició amb Moviment d'Esquerres. Un tàndem amb Ferran Villaseñor (MES) del qual Ingla s'ha mostrat satisfeta.

La republicana no s'ha aventurat tampoc en el nombre de regidors que volen assolir, més enllà dels tres actuals.

Mireia Ingla fa 21 anys que viu a Sant Cugat i és llicenciada en Dret i postgraduada en Mediació i Dret de Família. Està especialitzada en dret civil, matrimonial i immobiliari i ha col·laborat en la Comissió de Drets Humans de l'ONU a Ginebra.

Als darrers comicis locals, ERC va recuperar la representació al ple amb tres regidors i en coalició amb MES, assolint 11,21% dels vots amb 4.100 paperetes. Actualment ERC-MES és la quarta força a l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.