Obren amb normalitat els col·legis electorals de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu / Foto: Localpres

Arrenca amb normalitat la jornada de votacions per triar les Corts espanyoles. Els col·legis electorals de Sant Cugat han obert portes sense incidèndies destacables i es podrà votar fins a les vuit del vespre. Enguany, hi ha 31 col·legis electorals, quatre més que en comicis anteriors. En total, 61.279 santcugatencs estan cridats a les urnes. Cugat.cat ofereix el seguiment de la jornada electoral, minut a minut.

Així, s'han constituït sense incidències destacables les 86 meses dels 31 col·legis electorals. Hi ha més de 200 persones que fan funcions de president o de vocal. L’Ajuntament ha organitzat un dispositiu especial al municipi per garantir el bon funcionament dels comicis. Aquest dispositiu inclou la logística del muntatge de les eleccions, el suport informàtic, la informació al ciutadà, el suport tècnic i la vigilància als col·legis electorals i els cossos de seguretat.
L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha parlat de 'total normalitat' en l'obertura de tots els col·legis electorals de la ciutat, 'fins i tot els nous', i ha destacat que ha estat una de les vegades en què la jornada ha arrencat 'més puntual'.

Consultes al cens

Pots consultar el cens i el teu col·legi electoral en aquest enllaç o presencialment a l’edifici de l’Ajuntament que, a més a més, també estarà obert durant tota la jornada electoral.



Carmela Fortuny

Total normalitat en aquestes 86 meses repartides en 31 col·legis electorals. Recordar que tenim quatre nous col·legis. En tots ells, fins i tot els nous, l'obertura ha estat amb total normalitat. Destacar que és de les vegades que ha estat més puntual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.