El PSC aposta per la gestió directa municipal de tots els mercats

La formació és partidària d'elaborar un pla de mercats i unificar la gestió


  • Comparteix:

Imatge de la visita / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la visita / Foto: Cugat Mèdia

El PSC vol recuperar la gestió municipal de tots els mercats de Sant Cugat. Així ho ha defensat l'alcaldable, Pere Soler, qui es mostra partidari que aquesta gestió es faci sota el paraigua de la recentment creada empresa municipal de serveis o directament des de l'àrea de Comerç del consistori. Soler ha estat acompanyat aquest dilluns per la portaveu del grup parlamentari Socialista-Units per Avançar al Parlament de Catalunya, Alícia Romero, així com d'altres membres de la candidatura socialista, en un acte de suport al comerç local.

La comitiva ha visitat diversos comerços del Mercat de Torreblanca. En aquest marc, Soler ha defensat la necessitat d'"endreçar" també els mercats amb un pla específic per a la seva dinamització i el seu manteniment. I en aquest sentit, ha apostat per unificar la gestió dels quatre mercats municipals, gestionats per Promusa, a través d'una concessió o amb un conveni amb una associació.

De la seva banda, la portaveu PSC del grup parlamentari Socialista-Units per Avançar al Parlament de Catalunya, Alícia Romero, ha insistit que el PSC sempre ha estat un partit que ha apostat pel comerç i això ho ha portat al Parlament per ajudar a ser competitius. Romero també ha recordat que Units per Avançar té un conveni amb el PSC per aquestes eleccions i que, per tant, dona suport a les candidatures socialistes.


Pere Soler

Estem creant una empresa de serveis municipals i volem mirar si traspassem aquesta gestió de manera internalitzada a aquesta empresa o directament a l'àrea de comerç. Volem veure com recuperem aquesta gestió més directa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.