Juanjo Cortés (Valldoreix Plural): 'El canvi arriba diumenge'

La candidatura de les esquerres per a l'EMD confia que la vila "també serà progressista"


  • Comparteix:

Foto de família de l'acte final de campanya de Valldoreix Plural / Foto: Cugat Mèdia

Foto de família de l'acte final de campanya de Valldoreix Plural / Foto: Cugat Mèdia

El presidenciable a l'EMD de Valldoreix Plural, Juanjo Cortés, confia que serà el guanyador de les eleccions a la vila: 'El canvi arriba diumenge'. És el missatge que ha llençat aquest divendres en l'acte final de la candidatura de les esquerres per presidir l'administració descentralitzada. Cortés espera que les propostes progressistes triomfin no només a Valldoreix, sinó també a Sant Cugat, per poder fer una 'política per a tothom' que posi les persones 'al centre'.

La trobada ha comptat amb membres de les entitats i partits que fan costat a Cortés (ERC, el PSC, En Comú Podem (ECP) i l'Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix, Gent per Valldoreix, Acció Cultural, Valldoreix Cultural i Plural i l'Associació de Veïns Ca n'Enric La Miranda). Entre ells, l'alcaldable d'ERC, Mireia Ingla; i el d'ECP, Ramon Gutiérrez. També ha participat a la trobada l'expresidenta de l'EMD Montserrat Turu, a qui assenyalen com a referent des de Valldoreix Plural.

Gutiérrez ha posat en la valor "la importància d'anar plegats", en referència als suports a la candidatura. Per la seva banda, Ingla ha animat Cortés a "fer avançar Valldoreix" per entomar "els reptes del segle XXI".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.