Ciprian (Cs), contra el govern: 'Han estat els pitjors de tota la democràcia'

La formació taronja es reivindica com l'opció per afrontar els "problemes reals" amb "solucions reals"


  • Comparteix:

'Són el pitjor govern, tenim el pitjor estat de la ciutat i l'alcaldessa és la pitjor de la història de Sant Cugat'. Així ha carregat l'alcaldable de Ciutadans (Cs), Aldo Ciprian, contra el govern (ERC, PSC i CUP), amb unes crítiques que ha fonamentat en els resultats dels observatoris sociològics. També han assenyalat la gestió econòmica, en el sentit que els pressupostos actuals estan prorrogats i els anteriors s'han aprovat amb l'any en marxa. La formació taronja confia a aconseguir 'un molt bon resultat' a les urnes aquest diumenge i es planteja com una candidatura disposada a aportar 'solucions reals' als 'problemes reals'. 'Volem aplicar a la ciutat tot el que hem treballat als plens', ha dit l'alcaldable.

Ciprian ha criticat el tarannà de l'alcaldessa, Mireia Ingla, a qui ha acusat d'actuar amb "despotisme" en els plenaris a l'hora de tractar tant els rivals polítics com els assistents a l'audiència pública. També ha acusat l'alcaldessa d'exercir "nepotisme", pel fet que el seu fill exerceix un càrrec a la Generalitat. Ciprian també ha carregat contra la gestió en clau de mobilitat i, en particular contra la Zona de Baixes Emissions (ZBE). També ha posat en dubte que el local de la comissaria descentralitzada de Valldoreix pugui donar resposta al servei.

Cs ha convocat militància i simpatitzants aquest dijous en l'acte central de campanya, al Celler Modernista. Ciprian s'ha acompanyat de la número 2 a la llista, Maite Augé, que ha apuntat que malgrat ser una "ciutat de referència", a Sant Cugat no es presta prou atenció a les persones en situació de vulnerabilitat. Així, ha posat de manifest l'aposta de la candidatura per "donar resposta als ciutadans que ho requereixen" amb "polítiques inclusives". També ha recordat la promesa de crear una regidoria per a la gent gran en cas que assoleixin el govern. "Els nostres grans mereixen atenció, respecte i admiració", ha explicat.

El número 3 de la formació, David Andrés, ha reivindicat Cs com la millor "alternativa constitucional i liberal" per als votants d'aquest espectre. "El PP va amb els independentistes a Valldoreix", en referència al suport dels populars a l'agrupació d'electors Som Valldoreix.


Aldo Ciprian

Després de vuit anys hem treballat en moltes solucions, amb 100 mocions que representen els treballs. Volem aplicar tot el que hem treballat als plens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.