El santcugatenc Josep Maria Balcells, número 78 de Catalunya en Comú-Podem


  • Comparteix:

Josep Maria Balcells

Josep Maria Balcells

L'exdiputat santcugatenc de Ciutadans pel Canvi, Josep Maria Balcells, s'incorpora a la llista de Catalunya en Comú-Podem per a les eleccions del 21-D al número 78. La llista amplia així la presència santcugatenca, ja que el portaveu d'ICV-EUiA a l'Ajuntament, Ramon Gutiérrez, és el número 26 per Barcelona. La candidatura està encapçalada per Xavier Domènech i té a Elisenda Alamany i Jessica Albiach com a números 2 i 3.

Balcells ja va formar par de la llista de Catalunya sí que es pot en els darrers comicis al Parlament. Ara ho fa en una llista on també hi consten per Barcelona la membre d'ICV Marta Rivas com a número 4 i el líder d'EUiA Joan Josep Nuet en el cinquè lloc. El candidat per Girona és Llorenç Planagumà, per Lleida Sara Vilà i per Tarragona Yolanda López.

La tanca simbòlicament l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Destaca la incorporació de noms com l'exsecretari general de CCOO a Catalunya, Joan Carles Gallego, la cineasta i guionista Mar Coll i l'exportaveu del sindicat educatiu USTEC Rosa Cañadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.