La jornada esportiva del cap de setmana, a Cugat tv


  • Comparteix:

Mireia Puente presentant el programa

Mireia Puente presentant el programa

El canal d'Esports de Cugat tv estrena 'Esport en Marxa tv'. El programa, que s'emet cada dilluns, ofereix el resum de la jornada esportiva del cap de setmana amb imatges dels partits més destacats, les declaracions dels protagonistes de la jornada, així com les xifres que presenta cada conjunt santcugatenc a la taula classificatòria. Mira el programa a Cugat tv

En la primera emissió de l''Esport en Marxa tv' els espectadors poden veure la treballada victòria del partit de la jornada entre Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) i el CV Barça, i del Junior masculí d'hoquei herba, triomf que situa els santcugatencs a la primera posició de la classificació. A més, també es repassa la resta de marcadors santcugatencs com les derrotes de l'AXA Sant Cugat, la UESC masculina i el Sant Cugat Esport, fent una lectura de les conseqüències que la jornada ha tingut en els conjunts de la ciutat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.