L'anàlisi de la jornada a l''Esport en Marxa tv'


  • Comparteix:

Mireia Puente presentant el programa

Mireia Puente presentant el programa

L''Esport en Marxa tv' d'aquesta setmana ofereix l'anàlisi de la joranda. Una jornada marcada pel derbi santcugatenc de futbol entre el Junior i el Sant Cugat Esport, matx que s'ha endut el conjunt blau-i-negre per 0 gols a 2. A banda de veure les millors imatges del partit i sentir les veus dels protagonistes, l'emissió d'aquesta joranda ofereix les impressions del públic assistent a la ZEM Jaume Tubau. A banda d'aquest ampli resum, els espectadors podran veure quina és la situació a la classificació de la resta de conjunts santcugatencs. Mira el programa a Cugat tv

En el programa d'aquest dilluns, l''Esport en Marxa tv' també ofereix les millors imatges de la victòria de l'Olímpyc per 4 gols a 2 davant l'Esparreguera així com les derrotes del Club Voleibol Sant Cugat, Handbol Sant Cugat i Unió Esportiva Sant Cugat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.