Sant Cugat, centre mundial del ball esportiu


  • Comparteix:

Presentació del campionat del món de ball esportiu

Presentació del campionat del món de ball esportiu

Sant Cugat acollirà el Mundial de Ball Esportiu del 21 al 25 d'abril a la Zona Esportiva Municipal de la rambla del Celler. 1.500 ballarins d'una trentena de països disputaran aquest esdeveniment en les categories de ball esportiu, hip hop i en cadira de rodes. El president de la Federació Internacional de Ball Esportiu, Carlos Freitag, destaca que aquesta és la quarta competició més important a nivell mundial.

L'empresa ATA y Eventos organitza el mundial de ball esportiu amb el suport de l'Ajuntament i el suport tècnic del Club de Ball Esportiu de Sant Cugat i les federacions internacionals, estatals i autonòmiques. El president de la federació internacional de ball esportiu, Carlos Freitag, destaca el paper que jugarà Sant Cugat en aquest esdeveniment.

Carlos Freitag

Sant Cugat es convertirà en la capital mundial de ball esportiu.




El regidor d'Esports, Xavier Amador, destaca que aquesta competició no només situarà al mapa la nostra ciutat sinó que hi haurà una repercussió econòmica visible a nivell d'ocupació hotelera. Amador creu que aquest mundial aporta un gran nivell de qualitat a la marca Sant Cugat.

Xavier Amador

Aquest campionat té un segell de qualitat esportiu molt positiu per la nostra ciutat.





La competició es disputarà del 21 al 25 d'abril a la ZEM de la rambla del Celler i es posaran a la venda 800 entrades amb un cost de 10 euros per dia. Les entrades es poden comprar a la mateixa instal·lació els dies de les proves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.