La Guinardera s'omple de petits atletes


  • Comparteix:

Prop de 80 nens de P5 i 1r de Primària han participat aquest matí de la 4a i última jornada d'iniciació esportiva dedicada al rugbi i l'atletisme. Els assistents han practicat diverses activitats i jocs relacionats amb l'atletisme i han pogut aprendre els conceptes bàsics del rugbi.

La ZEM de la Guinardera s'ha omplert de nenes i nens de cinc i sis anys que han participat de l'última jornada d'iniciació Multiesport que organitza l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). La vuitantena d'assistents han realitzat diversos exercicis relacionats amb l'atletisme. El tècnic d'activitats puntuals de l'OMET, Jordi Farrés, explica com s'ha estructurat la jornada i quins aspectes s'han practicat.

Jordi Farrés

Hem fet cinc activitats orientades a l'atletisme. Hi havia els apartats de salts, carrera, llançaments, habilitats i relleus.





Divendres vinent se celebra la 30a edició de la Festa de cloenda dels Jocs Esportius Escolars.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.