Benja, segon santcugatenc al Girona


  • Comparteix:

Benja amb la samarreta del seu nou equip

Benja amb la samarreta del seu nou equip

El santcugatenc Benjamín Martínez 'Benja' fitxa pel Girona FC per les dues properes temporades. El davanter compartirà vestidor amb el també santcugatenc Migue, al qual ha agraït el suport rebut durant les negociacions.

Benja s'ha convertit en el sisè reforç del conjunt gironí després de les incorporacions de Juanlu, Gaizka Sizar, Acuña, Nieto i Rigo. El futbolista santcugatenc ha signat per dues temporades amb opció a una tercera. El fins ara jugador blaugrana no amaga la 'il·lusió' que suposa fitxar pel Girona FC, amb el qual es marca l'objectiu de continuar a la part alta de Segona Divisió. Són declaracions a Cugat.cat.

Benja

És un moment feliç. Sortir del Barça sempre costa, però fitxo pel Girona amb il·lusió i amb ganes de fer coses importants.




Al club gironí coincidirà amb el seu amic i també santcugatenc Migue, que ha estat una figura clau perquè les negociacions hagin arribat a bon port.

Benja

Em feina molta il·lusió. Jo ja el coneixia de fa temps i ha estat molt pendent de mi durant les negociacions. Li agraeixo molt.


El Girona FC ha iniciat els entrenaments aquesta setmana amb la mirada posada en les semifinals de Copa Catalunya del 8 d'agost, quan s'enfrontaran amb el FC Barcelona. Un partit en el qual el nou jugador gironí es veurà les cares amb alguns dels seus excompanys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.