Èxit d'assistència a les primeres Barraques del Pont de Can Vernet


  • Comparteix:

Els concerts d'ATO, la Kinky Beat, It's Not Not i Che Sudaka obren aquest dijous la programació musical

Els concerts d'ATO, la Kinky Beat, It's Not Not i Che Sudaka obren aquest dijous la programació musical

Les Barraques de Festa Major han donat ja el tret de sortida i ho han fet a la seva nova ubicació al Pont de Can Vernet, en una nit on no han faltat concerts ni activitats per a tothom. Un total de 23 entitats de la ciutat participen enguany durant tres dies a una de les activitats més populars de la Festa Major. Per segon any consecutiu la programació de l'escenari finalitzarà cada dia a les 3 de la matinada per minimitzar molèsties als veïns. A més, es repetirà la campanya de consum responsable tan de begudes alcohòliques com de qualsevol tipus de drogues.

Les Barraques han tornat un any més per Festa Major i ho han fet amb un canvi d'ubicació. Després de sis anys celebrant-ho al Parc de la Pollancreda enguany han passat a instal·lar-se a la zona del Pont de Can Vernet, a Vullpalleres.

Des de la Comissió de Barraques, Joana Chordà ha explicat que esperen que aquest canvi no afecti a l'assistència. Chordà confia que enguany passin per Barraques uns 15.000 persones i és per això que des de la Comissió fan una crida no només als joves sinó a tota la gent.

Joana Chordà

Normalment calculem que unes 5.000 persones per nit i en toal són 15.000. L'espai és diferent i no sé si es veurà més ple o més buit.


De la seva banda, Joan Ramon Armadàs, barraquista i membre del col·lectiu 'Jocs del Món', ha explicat que enguany els barraquistes estan descontents per la nova ubicació. Segons Armadàs, el Parc de la Pollancreda era un lloc consolidat dins la Festa Major de la ciutat.

Joan Ramon Armadàs

El sentiment de les barraques és que no estem contents per la ubicació. La Pollancreda era un lloc ja consolidat. Aquest lloc nou està bé però no és el que havíem demanat.


Pel que fa a la programació musical a l'escenari de Barraques, dissenyada per l'entitat Dissidència Sònica, cal destacar que en aquest primer dia de Barraques han actuat grups com la Kinky Beat i It's not not i el grup local ATO, entre d'altres. L'espai juvenil també proposa activitats paral·leles organitzades per les entitats participants, i per segon any avançarà l'horari de finalització dels concerts a les 3 de la matinada per minimitzar les molèsties als veïns. El recinte però, continuarà obert fins a les sis de la matinada.

Recordem que enguany col·laboren un total de 23 entitats de la ciutat i que per segon any consecutiu l'Ajuntament i la Comissió de Barraques han fet una campanya a favor del consum responsable d'alcohol i drogues per evitar excessos. Sota el lema 'Ho tens clar. A Barraques, controla', la campanya es divideix en 3 grans blocs amb l'objectiu d'informar la població en general però també incidir específicament en els pares i mares dels joves d'entre 12 i 18 anys, així com en els locals i bars que obren fins ben entrada la nit, per tal que no venguin begudes alcohòliques als menors d'edat. El recinte de Barraques també comptarà, a més, amb una carpa del programa Som Nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.