'Tres contes amb final inesperat', de Víctor Alexandre, inauguren les Lectures a la Fresca


  • Comparteix:

'El somni d'una nit d'estiu' de Shakespeare, i 'Antaviana' de Pere Calders seran les properes lectures

'El somni d'una nit d'estiu' de Shakespeare, i 'Antaviana' de Pere Calders seran les properes lectures

Els 'Tres contes amb final inesperat' de Víctor Alexandre han donat el tret de sortida, durant la Festa Major, al cicle de Lectures a la Fresca que organitza l'associació Amics de Pedra i Sang. Durant aquest mes de juliol, les places Pep Ventura i Magí Bartralot acolliran dues lectures més, dedicades a les obres 'El somni d'una nit d'estiu' de Shakespeare i 'Antaviana' de Pere Calders.

Tres dels deu contes que s'inclouen al llibre 'El somriure de Burt Lancaster' de Víctor Alexandre han donat el tret de sortida, durant la Festa Major, al cicle de lectures a l'aire lliure de l'associació Amics de Pedra i Sang. La plaça de Pere San ha acollit aquesta primera lectura, que ha aplegat desenes de persones per veure les interpretacions dels actors que, dirigits per Dolors Vilarasau, han donat vida als personatges dels contes de Víctor Alexandre. L'autor ha explicat que el seu paper en aquestes lectures dramatitzades ha estat secundari, ja que el protagonisme ha estat per als actors.

Víctor Alexandre

L'autor no pinta res, ha de deixar que la gent del teatre treballi lliurement. Confio en la professionalitat de Dolors Vilarasau i la gent de Pedra i Sang. Només m'han demanat les músiques per il·lustrar la lectura dels contes.


Els contes de Víctor Alexandre no han deixat indiferent ningú. I és que els textos, inclosos en el volum 'El somriure de Burt Lancaster', tenen com a fil conductor la importància de l'atzar gairebé com un personatge més i els finals sorprenents.

Víctor Alexandre

Tots els contes tenen un final gairebé a l'última línia que no t'esperes. Parlen de la importància de l'atzar a la vida de les persones.


El proper dijous, 7 de juliol, la plaça de Pere San acollirà a partir de les 10 de la nit una lectura de la versió de Josep Maria de Sagarra del clàssic 'El somni d'una nit d'estiu', de William Shakespeare. I el proper 21 de juliol, a la plaça Magí Bartralot, es farà la lectura de l'obra 'Antaviana' de Pere Calders.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.