Tres castells de set per a l'actuació de vigílies de Festa Major dels Castellers


  • Comparteix:

Castellers de Sant Cugat han descarregat aquest dissabte tres castells de set durant l'actuació de vigílies de la Festa Major 2007 a la plaça de Pere San. La colla santcugatenca ha estat acompanyada a la plaça per la colla Castellers del Poble Sec.

L'actuació de la colla santcugatenca ha començat amb un 4 de 7 amb agulla, un castell inèdit per als camises verdes, però molt consolidat en els assaigs previs a l'actuació. En segona ronda els castellers han realitzat un 5 de 7 i per acabar han descarregat un 3 de 7.

Els camises verdes han afrontat aquesta actuació amb molta confiança després d'uns bons assaigs i de veure el poder de convocatòria de la Festa Major.

Marcel Serra és cap de colla dels Castellers de Sant Cugat.

Marcel Serra

Estem veient moltes cares que fa temps que no vèiem. Per Festa Major ens trobem tots i això ens fa molta il·lusió.


Serra també s'ha referit al global de la temporada. Després de l'esforç de l'any passat per convertir-se amb colla de vuit i no assolir-ho, enguany han preferit començar amb més prudència.

Marcel Serra

Aquest començament de temporada ens l'hem pres amb més calma . Els reptes com la torre de 7, els deixem pel segon tram de l'any.


Els camises verdes actuen aquest diumenge a la plaça d'Octavià a partir de les sis de la tarda. Estaran acompanyats a plaça pels Castellers de Sants i els Xics de Granollers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.