Els comerciants aprofiten la Botiga al carrer per avançar les rebaixes


  • Comparteix:

Els carrers s'han omplert de gom a gom

Els carrers s'han omplert de gom a gom

La 16a edició de la Botiga al carrer es consolida al centre de la ciutat amb una massiva afluència de santcugatencs. Els comerciants han avançat bona part d'ofertes i promocions previstes per les rebaixes, la qual cosa els ha ajudat a compensar la minva de vendes a causa de la crisi. La iniciativa comercial també ha arribat al barri de Coll Favà tot i que la manca de promoció ha fet que s'hi acostés poca gent. Mira aquest vídeo a Cugat tv

L'eix comercial de la ciutat s'ha omplert de santcugatencs que han gaudit de les ofertes dels comerciants. D'altra banda, el barri de Coll Favà no ha comptat amb una forta afluència.

Els santcugatencs han valorat molt positivament la iniciativa de la Botiga al carrer, que els ha proporcionat, diuen, productes a bons preus i gran afluència sense aglomeracions.

Assistents

Hi ha força gent però es pot circular pels carrers. Els descomptes estan bé. / Els preus estan molt bé i és entretingut. / Afluència molt forta, els preus són interessants.


De la seva banda, els comerciants es mostren entusiasmats amb la 16a mostra de la Botiga al carrer per la bona acollida que ha tingut. Tot i així, els comerciants situats al barri de Coll Favà consideren que la manca de promoció de la seva ubicació ha provocat una baixa participació de santcugatencs fora del centre de la ciutat.

Comerciants

Hem participat sempre i la gent i nosaltres ja esperem aquest dia. / Es va venent. / Bastant animat. / És molt tranquil però ja ens esperàvem. / L'afluència ha estat molt fluixa.







La Botiga al carrer ha estat el punt fort de les activitats de la segona jornada de Festa Major celebrada aquest dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.