La Fura dels Baus i el Grup Catalònia inauguraran la Festa Major d'enguany


Temes relacionats

Albert Pla i Deudeveu, caps de cartell de la Festa Major 2014 (19/mai/14)

Oques Grasses actuaran a la Festa Major 2014 (13/mai/14)


  • Comparteix:

Un espectacle fet entre La Fura dels Baus i el Grup Catalònia

Un espectacle fet entre La Fura dels Baus i el Grup Catalònia

La Fura dels Baus i el Grup Catalònia inauguraran el dijous 26 de juny la Festa Major d'enguany amb l'espectacle 'Dreams', que elevarà una quarantena de persones a prop de 40 metres per sobre de terra en un muntatge de llums, música i colors. Segons ha explicat el Grup Catalònia a Cugat.cat, una vintena dels seus membres participaran a l'esdeveniment, que també comptarà amb persones de diverses entitats de Sant Cugat.

'Dreams' es representarà a la plaça d'Octavià, després del pregó de Festa Major. L'espectacle és una iniciativa conjunta entre La Fura dels Baus i el Grup Catalònia, que atén persones amb discapacitat intel·lectual. L'empresa Anigami s'encarregarà de la seguretat i els aspectes tècnics del muntatge, que inclou l'ús d'una grua de grans dimensions per alçar els participants.

En declaracions a Cugat.cat, el director de 'Dreams', Pera Tartiñà, ha explicat que l'espectacle consistirà en una acció social on els protagonistes no seran els membres del seu grup, sinó els participants de les associacions locals.

Pera Tartiñá

Aquesta acció social tindrà la implicació de diversos col·lectius. Nosaltres aportem la idea, el muntatge i altres coses però els protagonistes són els ciutadans.


Segons Tartiñá, 'Dreams' tindrà la participació de 42 persones, 20 de les entitats locals i 22 més del Grup Catalònia. De la seva banda, els membres d'aquesta entitat han creat la música de l'espectacle, que també comptarà amb coreografies dels participants, llums i colors. El director general del Grup Catalònia, Joaquim Serrahima, ha explicat que, per als membres de l'entitat, poder participar en aquest muntatge és com 'arribar al cel', ja que desperta sensacions 'inoblidables'.

Joaquim Serrahima

Per nosaltres és fantàstic poder participar en aquests espectacles, i també per La Fura dels Baus, ja que actuar amb persones amb discapacitat intel·lectual és una nova experiència.


Aquests dies, els membres del Grup Catalònia estan assajant a Valldoreix, juntament amb persones d'entitats de Sant Cugat que també participaran al muntatge. 'Dreams' va estrenar-se l'any passat a Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.