La Floresta enceta la Festa Major reivindicant millores als carrers del districte


  • Comparteix:

Millorar els carrers del districte i reduir la burocràcia. Amb aquestes dues demandes, la Floresta ha donat el tret de sortida aquest dijous a la Festa Major de la mà del pregoner d'enguany, el president del Club Excursionista Independent de Catalunya, el florestà, Xavier Sans. En el seu discurs, Sans també ha demanat més facilitats al consistori per organitzar activitats a la Floresta i ha fet una crida a la participació dels florestans en aquests actes.

Durant el pregó, Xavier Sans ha lamentat el mal estat del transport i de les voreres del districte i ha demanat al consistori que posi fi a aquestes queixes, que ha qualificat d''històriques'.

Xavier Sans

Fa molts anys que els carrers estan sense asfaltar, bruts i deixats. Hi ha una manca de seguiment del districte.


Sans també ha sol·licitat a l'equip de govern que implementi una policia de barri i que faciliti l'organització d'activitats al districte. En aquest sentit, el pregoner ha criticat els tràmits burocràtics que obstaculitzen la gestió i organització d'actes. D'altra banda, Sans també ha fet una crida als florestans perquè participin de les iniciatives del districte.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assistit a la inauguració de la festa i ha dit que l'Ajuntament procurarà buscar un equilibri per millorar els carrers del districte sense recórrer a una despesa desmesurada i ajustant-se així al context econòmic.

Mercè Conesa

Buscarem un equilibri entre el copagament i carrers en les condicions que demanen els veïns.






La festa ha seguit al Casino de la Floresta amb un sopar de carmanyola i l'actuació del conjunt Music Arqueology.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.