La Floresta tanca una Festa Major econòmicament austera, però amb ple suport dels veïns


  • Comparteix:

Els florestans han respost activament a totes les propostes de la Festa Major

Els florestans han respost activament a totes les propostes de la Festa Major

L'aposta per activitats tradicionals com la Trobada de Paellers i la cantada d'havaneres han assegurat l'èxit de la Festa Major de la Floresta, que ha finalitzat aquest diumenge amb 3.000 participants en el conjunt d'actes. La reducció pressupostària, que va impedir introduir novetats en l'agenda d'enguany, no ha frenat el manteniment del nivell participatiu d'anys anteriors, amb millores puntuals en diverses activitats de l'agenda. El rècord de corredors en la Cursa Popular d'aquest diumenge ha donat compte d'aquest fet. Mira les millors imatges de la Festa Major de la Floresta a Cugat tv

El pregó a càrrec del president del Club Excursionista Independent de Catalunya, el florestà Xavier Sans, ha presentat l'inici d'una Festa Major marcada per l'austeritat . No obstant això, divendres, la Nit Jove va demostrar que la participació no depèn del pressupost. Centenars de persones es van concentrar, fins que la pluja ho va permetre, a les pistes de Can Llobet per sentir les propostes musicals de Dolly Society, Jaleo Real i Jere.

Dissabte, la Trobada de Paellers ha marcat l'equador de la festa, comptant amb la participació de prop de 300 florestans. El diumenge ha estat una de les jornades més participatives, gràcies al rècord de corredors de la Cursa Popular i la important afluència a l'animació infantil i la cantada d'havaneres.

El tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, ha destacat el paper de la Comissió de Festes de la Floresta.

Carles Brugarolas

Sempre tenim una participació molt elevada a la Floresta. Aproximadament 3.000 persones han gaudit de la festa.




Brugarolas ha manifestat el suport de l'Ajuntament a futures propostes de la Comissió de Festes de la Floresta de cara a properes edicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.