La música i la lluita sindical protagonitzen la Festa Major Alternativa


Temes relacionats

Els treballadors d'HP es reivindicaran durant la Festa Major Alternativa (18/jun/12)


  • Comparteix:

Kòdul són els caps de cartell alternatius / Font: MySpace

Kòdul són els caps de cartell alternatius / Font: MySpace

La Festa Major Alternativa dóna aquest dijous el tret d'inici amb els concerts dels grups Kòdul, Eqqui i PD Soundset System a la plaça de Pep Ventura al punt de les onze de la nit. Abans, a les vuit del vespre, la secció sindical de CGT de la seu santcugatenca de Hewlett-Packard (HP) serà l'encarregada de llegir el tradicional 'pergó' reivindicatiu, que enguany atacarà la política d'acomiadaments de la multinacional informàtica.

La jornada començarà a les vuit del vespre, amb la lectura del 'pergó'. La membre de l'assemblea de la Festa Major Alternativa Núria Gibert ha explicat a Cugat.cat que l'elecció dels pregoners es deu tant al compromís que han practicat dins la seva empresa com al que van demostrar durant la vaga general.

Núria Gibert

La secció de la CGT d'HP ha lluitat dins l'empresa i ha treballat preparant la vaga general.


El delegat sindical de la CGT d'HP Consultoria, Òscar Murciano, assegura que el text buscarà remarcar les coincidències entra la lluita dels treballadors de l'empresa i la situació global del país.

Òscar Murciano

El que està passant aquí no està deslligat del que està passant a la societat.


Una hora després, la plaça de Pep Ventura acollirà un sopar de tapes, que donarà pas, a les deu de la nit, a l'actuació del grup Eqqui. A partir de les onze, l'ska-rock amb tocs de rumba de Kòdul serà el protagonista d'una jornada que tancaran els PD Soundset System, a la una de la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.