Les famílies s'erigeixen com a protagonistes de la festa florestana


Temes relacionats

La Festa Major de la Floresta arriba a la seva fi (22/jul/12)

Els veïns de la Floresta paren taula plegats per vintè any consecutiu (21/jul/12)

Un pregó crític i reivindicatiu enceta la Festa Major de la Floresta (20/jul/12)


  • Comparteix:

La trobada de paellers, un dels èxits de la Festa Major d'enguany

La trobada de paellers, un dels èxits de la Festa Major d'enguany

La Floresta ha acomiadat aquest diumenge la seva festa grossa posant el focus en la diversió de les famílies. L'espectacle d'animació infantil, la festa de l'escuma i la tradicional missa major són només algunes de les activitats que han tret al carrer els florestans en una última i activa jornada de festa. Durant els tres dies de celebració, mig miler de persones ha fet seu l'ambient festiu, familiar i de barri que ha portat un any més la Festa Major florestana.



L'agenda del darrer dia de Festa Major de la Floresta ha deixat aquest diumenge un bon regust a tots els seus veïns. De fet, el programa ha estat especialment complaent amb tots els públics durant el darrer dia de celebració. A partir de les nou, la 29a Cursa de la Floresta ha activat els florestans amb l'objectiu de preparar-los per a la jornada.

Les activitats familiars han arribat al punt del migdia de la mà de la companyia Un Parell de Nassos, que ha portat el toc d'humor als més menuts per després dirigir-los un canó ple d'escuma i centrifugar-los amb aigua i música. A la mateixa hora, la tradició ha tingut el seu espai a l'església del districte, on s'ha celebrat la missa major davant una vintena de persones.

Alguns dels participants de la festa de l'escuma s'han mostrat rotunds amb l'ambient que han pogut viure a l'activitat. Fins i tot, qualificant-la com 'la millor del conjunt de la festa'.

Participants

M'ho he passat molt bé. / És una de les millors festes perquè fa una bona selecció d'activitats. / La festa de l'escuma és la millor de la Floresta. / Tot era molt animat.


Però l'ambient de germanor al districte no ha estat exclusiu de l'últim dia de festa grossa. Les pistes esportives de la Floresta han estat l'epicentre del gruix de moviment de la festa del barri, acollint propostes d'èxit com la trobada de paellers, enguany, una de les més participatives. Un esperit conjunt que també ha tingut un espai de reivindicació amb el pregó, que va reclamar una major atenció a les necessitats del districte per part de l'Ajuntament.

La novetat de la festa ha arribat amb la primera baixada d'Andròmines, amb un bon nivell d'assistents, segons l'organització.

Pel membre de la comissió de festes del districte Albert Cuéllar, tot i que cal consolidar la participació a la iniciativa, l'interès per l'activitat ha estat molt gran. Aquest fet obre la porta a noves edicions de la proposta.

Albert Cuéllar

Pel que fa al nombre d'andròmines que participaven era just, però se n'ha parlat molt de l'activitat a la Floresta i segur que l'any vinent tindrem més participants.


Un concert de The Lizzard Soul, un globus aerostàtic al Camí de Can Pagan i les havaneres amb rom cremat han acomiadat un any més la Festa Major florestana.



  • Comparteix:

COMENTARIS

COM ES QUE NO FEU REFERENCIA AL CONCERT DE LA SOCIETAT CORAL LA LIRA AL CASINO???

ANTONI GOMEZ. Enviat el 23/jul/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.