Valldoreix escalfa motors per la Festa Major del territori


Temes relacionats

Pau Garcia-Milà serà el pregoner de la festa de Valldoreix (10/set/12)

Fita dels Gausacs: descarregar el 2 de 8 amb folre a la Festa Major de Valldoreix ( 6/set/12)

Música i tradició per celebrar durant quatre dies la Festa Major de Valldoreix ( 5/set/12)


  • Comparteix:

La parròquia de Sant Cebrià tancarà els actes de dijous

La parròquia de Sant Cebrià tancarà els actes de dijous

La Biblioteca Vall d'Or comença aquest dijous a escalfar motors de la Festa Major de Valldoreix que s'inaugura oficialment aquest divendres amb una exposició, un taller de contes del món i la presentació del llibre 'Cartes a destemps' de Mariona Masferrer. L'església de Sant Cebrià tancarà la jornada amb el cant de la Coral Aubada de Valldoreix.

Abans del tret de sortida oficial d'aquest divendres amb el pregó del fundador d'EyeOS, Pau Garcia-Milà, el territori organitza actes culturals previs centrats a la Biblioteca Vall d'Or i l'Església de Sant Cebrià.

Concretament, la biblioteca acollirà des de les deu del matí fins a la una del migdia, i de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre un punt d'intercanvi de llibres, amb un màxim de dos llibres per persona. Aquells que s'acostin a l'equipament cultural podran gaudir, també en aquest horari, de l'exposició 'Refugiats', organitzada per l'Obra Social de la Fundació la Caixa, i que es podrà veure fins el tercer dimecres de mes i després tot l'octubre.

A dos quarts de sis, també a la biblioteca, personatges de conte convidaran tothom a participar de diferents activitats, tallers i jocs. Sota el nom 'Hi havia una vegada un món de contes', els assistents podran conèixer diferents contes del món.

Tot seguit, a les set de la tarda, l'equipament cultural presenta 'Cartes a destemps' de Mariona Masferrer, una obra basada en la narració curta 'Correspondència sui generis', segon premi Montserrat Roig de 2010.

Finalment, a dos quarts de vuit del vespre, la Coral Aubada de Valldoreix tancarà la jornada a l'Església de Sant Cebrià amb un concert de cant coral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.