L'enganxada de cartells dóna el tret de sortida a la campanya electoral


  • Comparteix:

Les eleccions decidiran la composició al Congrés i el Senat.

Les eleccions decidiran la composició al Congrés i el Senat.

Els partits santcugatencs han arrencat la campanya electoral convençuts que aquestes eleccions seran especialment decisives per al futur de Catalunya i Espanya. Amb la tradicional enganxada de cartells, aquesta mitjanit, les 5 formacions de la ciutat han encetat els 15 dies de campanya per les eleccions generals del 14 de març.

Convergència i Unió ha fet una crida al vot racional i sensat que sàpiga distanciar-se de l'actual clima políticament crispat i basat en les desqualificacions. Lluís Recoder s'ha mostrat convençut que la federació nacionalista consolidarà el seu vot a Sant Cugat i que CiU podrà liderar un projecte català, seguint l'estil propi que els ha caracteritzat els últims anys:

Lluís Recoder

Ara més que mai cal que CiU tregui uns bons resultats perquè, com diu el nostre lema, s'ha de recuperar el seny.


El PSC centra la seva campanya en recuperar un estil diferent de fer política, amb polítiques socials més ambicioses i un model d'estat plurinacional basat en el respecte. Segons el primer secretari a Sant Cugat, Salvador Gausa, cal un nou govern que no utilitzi el terrorisme, el Pla Hidrològic Nacional o la desqualificació del govern català amb finalitats electorals:

Salvador Gausa

Són unes eleccions decisives perquè s'ha instal·lat la crispació i les males maneres de fer a la política.


Des del Partit Popular es fa una crida al vot de la continuïtat com la millor garantia de futur, assegurant que la seva és la única formació que compleix els compromisos electorals. La presidenta del PP a Sant Cugat, Berta Rodríguez, ha posat les rebaixes fiscals o la reducció de l'atur com els millors exemples del projecte que presenta el seu partit:

Berta Rodríguez

El PP és la única garantia de futur, perquè en 8 anys ha aportat estabilitat al país


Esquerra Republicana es marca com a objectiu aconseguir 5.000 vots a Sant Cugat i, a nivell general, poder formar un grup parlamentari propi amb un mínim de 5 diputats. El president d'ERC a Sant Cugat, Jaume Massanés, ha subratllat que els reptes principals són l'Estatut i el nou model de finançament, que s'hauran d'aconseguir a partir del diàleg:

Jaume Massanés

Sobre el diàleg podem aconseguir desbancar el PP, i portar polítiques socials per tothom


La coalició d'Iniciativa per Catalunya - Verds i Esquerra Unida i Alternativa vol mantenir els bons resultats aconseguits a les dues últimes eleccions, i es presenta com l'autèntica veu de les esquerres, que poden compaginar el progrés amb el respecte al medi ambient. Segons el portaveu a Sant Cugat, Xavier Boix, el seu repte electoral és contribuir a desbancar el PP del govern central.

Xavi Boix

L'objectiu és fer fora la dreta d'una vegada i portar un govern d'esquerres que respecti la pluralitat




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.