Boehringer Ingelheim planta 25.000 arbres, una part d'ells a Sant Cugat


  • Comparteix:

Una treballadora de la planta santcugatenca

Una treballadora de la planta santcugatenca

La farmacèutica amb seu a la ciutat Boehringer Ingelheim ha promogut la reforestació de més de 30 hectàrees a l'Estat espanyol. La iniciativa, amb la col·laboració del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, s'ha desenvolupat a 24 municipis, un d'ells Sant Cugat. L'objectiu de la campanya és plantar arbres autòctons en zones desboscades.

La iniciativa s'inclou dins la política 'Planta O2' que divulga la importància dels boscos per garantir la salut de la ciutadania. És per això que Boehringer Ingelheim ha convocat 2.500 metges d'atenció primària per plantar 25.000 arbres autòctons. Sant Cugat és un dels 24 municipis espanyols on s'ha desenvolupat la iniciativa.

La farmacèutica amb seu a la nostra ciutat assegura que no només s'ha fet càrrec de la plantació, sinó que també s'ocuparà del manteniment del total de 30 hectàrees plantades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.