Els petits propietaris de Torre Negra reclamaran una compensació si Collserola és parc natural


Temes relacionats

La Generalitat torna a ajornar el decret del parc natural de Collserola (11/oct/10)

Subirà lamenta el retard i reclama que el parc natural s'aprovi abans d'acabar la legislatura (11/oct/10)

La Generalitat assegura que Collserola serà parc natural abans d'acabar la legislatura ( 7/jun/10)


  • Comparteix:

Torre Negra està dins els límits del futur parc natural de Collserola

Torre Negra està dins els límits del futur parc natural de Collserola

L'Associació de Propietaris de Torre Negra afirma que si es declara Collserola parc natural reclamaran drets compensatoris. Tot i que la declaració del parc natural està encara pendent de la seva aprovació, el president de l'associació, Pere Feliu, ha lamentat que les decisions polítiques no tinguin en compte les sentències judicials que confirmen, segons diuen, que Torre Negra podia ser edificable.

El projecte del parc natural de Collserola inclou l'àmbit de Torre Negra dins els seus límits. És per això que l'Associació de Propietaris ha assegurat que en cas de materialitzar-se el futur parc, defensaran els seu dret a una compensació. Així ho ha afirmat el president de l'associació, Pere Feliu.

Pere Feliu

Si finalment és part de Collserola no tindrem res a dir, però seguirem reclamant una compensació perquè no és el mateix unes finques rurals que unes edificables.









Tot i assegurar que l'associació acatarà la declaració de parc natural, Feliu ha lamentat que l'estratègia política pugui obviar les decisions judicials.

Pere Feliu

S'ha d'acatar el que diuen els tribunals. Reconeixen que hagués estat edificable si no s'hagués seguit una estratègia municipal.


L'Associació de Propietaris de Torre Negra ha presentat al·legacions al projecte de declaració de Collserola com a parc natural per evitar que Torre Negra s'inclogui dins del futur àmbit protegit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.