El 64% dels santcugatencs disposen de connexió a internet a casa


  • Comparteix:

L'informe també assenyala que quasi el 50% es connecten des de casa.

L'informe també assenyala que quasi el 50% es connecten des de casa.

El 64,4% dels santcugatencs tenen Internet a casa segons una enquesta que ha encarregat l'Ajuntament per calibrar l'ús de les noves tecnologies a les llars locals. Les dades també indiquen que un 46% dels ciutadans es connecten a la xarxa des de casa seva, en comptes de fer-ho a la feina com es feia habitualment.

Les noves tecnologies s'estan implantant amb èxit a Sant Cugat. Aquesta és la principal conclusió de l'enquesta que el consistori ha encarregat a l'empresa MDK sobre els usos a la ciutat de les noves tecnologies de la informació i comunicació.

Elaborada al 2004, l'enquesta diu que un 64,4% dels ciutadans disposen de connexió a Internet a casa seva, mentre que un 77,1% té ordinador a la llar. Una dada que l'alcalde Lluís Recoder ha valorat molt positivament perquè, diu, es fa un pas endavant per eliminar la 'fractura digital':

Lluís Recoder

Volem que el màxim nombre de persones puguin connectar-se a Internet sense problemes


Respecte el conjunt de la població,, un 53'4% dels santcugatencs es connecten cada dia o un cop per setmana a Internet. La nota destacada és que bona part dels usuaris ho fan des de la seva llar, trencant la tònica dels últims anys. Ho diu la regidora de Comunicació, Marta Subirà:

Marta Subirà

Les xifres demostren que els hàbits estan canviant


Altres dades que remarca l'enquesta de MDK és que un 83% dels santcugatencs tenen telèfon mòbil i que un 29,2% té contractat serveis de televisió de pagament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.