S'obren les matriculacions per les activitats incloses dins el programa 'Viu l'Estiu 2004'


  • Comparteix:

Aquest dilluns es poden formalitzar les matriculacions al SIJ.

Aquest dilluns es poden formalitzar les matriculacions al SIJ.

Avui mateix comença el període de matriculacions per les activitats d'Estiu 2004 que ofereixen l'Ajuntament, l'EMD i diverses entitats de la ciutat. Enguany s'ha ampliat l'oferta en més de 100 les places per poder gaudir d'alguna de les activitats lúdico-esportives que s'ofereixen pels nens entre 3 i 14 anys.

Els nens i nenes de la ciutat d'entre 3 i 14 anys tenen l'oportunitat de gaudir d'un estiu diferent entre el 21 de juny i el 14 de setembre gràcies a les activitats incloses dins el programa 'Viu l'Estiu 2004' .

Avui mateix comencen les matriculacions que es faran d'acord al dia i hora assignat en compliment de l'ordre establert pel sorteig celebrat el passat dijous a la Casa de Cultura. D'aquesta manera s'han evitat les llargues cues per matricular-se que es muntaven per poder obtenir una de les places desitjades.

El regidor d'Esports, Xavier Cortés, ha explicat que les 2.500 places garanteixen que els infants i joves de la ciutat podran, aquest estiu, trobar una activitat a la seva mida. Pel que fa als esports les activitats inclouen pàdel, voleibol, el ja tradicional 'psicomtricampus' pels més petits de la casa i els de més èxit, potser: bàsquet i hípica:

Xavier Cortés

Enguany oferim 2.500 places, 100 més que l'any passat. Inclou un ampli ventall d'activitats lúdiques i esportives que garanteixen que els joves podran gaudir d'un estiu de lleure ple d'activitat.


El servei d'Informació Juvenil (SIJ) coordina les activitats que incorporen diverses novetats. Enguany entitats de la ciutat com ara l'Ateneu, Aula de So, el Teatre de la Unió o el Centre Cultural s'han afegit a l'oferta amb els anomenats 'Tallers d'Entitats'. El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon ha valorat molt positivament que l'oferta s'ampliï gràcies a la unió entre l'oferta municipal i la que ofereixen les entitats:

Toni Ramon

Aquestes entiats han volgut incloure les seves activitats. Estem contents que s'incorporin a la oferta d'estiu pels joves.


L'oferta d’activitats pels més joves s'ha formulat tenint en compte les demandes que durant l'any s'ha fet a l'Espai Jove de la casa de Cultura i dels Districtes. En aquest sentit, s'ofereixen cursos de capoeira, dansa del ventre, fotografia o un taller de còmic.

La tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, ha explicat que aquesta varietat en l'oferta permet que les vacances d’estiu dels nois i noies de Sant Cugat sigui un espai de l’any en el qual desenvolupen aspectes que durant el curs escolar no es poden fomentar, com són el contacte amb la natura, la pràctica esportiva i la relació amb altres nois i noies:

Àngels Solé

És important l'esforç que es fa per difondre globalment tota l'oferta, de l'Ajuntament i de les entitats esportives i culturals.


Enguany, les activitats organitzades per l'Ajuntament ofereixen un descompte del 20% per a fills de famílies nombroses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.