Promusa comunicarà, personalment, per carta, la data de lliurament dels habitatges dels 2001


  • Comparteix:

Tots els habitatges es lliuraran entre aquest setembre i finals d'any, depenent de cada promoció.

Tots els habitatges es lliuraran entre aquest setembre i finals d'any, depenent de cada promoció.

Els adjudicataris d'algun dels habitatges de compra de les promocions del 2001 de Promusa rebran, en els propers dies, una carta personalitzada on s'especificarà el calendari previst per la finalització de les obres i lliurament del pis. Aquesta acció es produeix després que el retard d'algunes constructores hagi provocat la inquietud d'algun dels propietaris. De tota manera, l'Ajuntament ha explicat que el retard de construcció no afecta els adjudicataris que rebran les claus en els terminis establerts en el contracte.

L'Ajuntament ha fet públic el calendari de finalització de les obres i de lliurament dels habitatges de les promocions de 2001:

Edifici del carrer Antoni Puigvert 3-5 del sector de Can Cabassa: Es preveu que les obres acabin a finals d'agost de 2004. Els habitatges es lliuraran, mitjançant la corresponent signatura d’escriptures, durant la segona quinzena de setembre.

Edifici del carrer Can Cabassa 44-46 del sector de Can Cabassa: Es preveu que les obres acabin a mitjans del mes de setembre de 2004. Els habitatges es lliuraran, mitjançant la corresponent signatura d’escriptures, durant la primera quinzena d'octubre.

Edifici del carrer Ignasi Barraquer 1-5 del sector de Can Cabassa: Es preveu que les obres acabin a finals del mes de setembre de 2004. Els habitatges es lliuraran, mitjançant la corresponent signatura d’escriptures, durant la primera quinzena d'octubre.

Edifici del carrer Miquel Servet 1-5 del sector de Can Cabassa: Es preveu que les obres acabin a mitjans del mes de setembre de 2004. Els habitatges es lliuraran, mitjançant la corresponent signatura d’escriptures, durant la segona quinzena d'octubre.

Edifici del carrer Can Cabassa 50-56 del sector de Can Cabassa: Es preveu que les obres acabin a finals d'octubre de 2004. Els habitatges es lliuraran, mitjançant la corresponent signatura d’escriptures, durant la primera quinzena de novembre.

Edifici del carrer Josefina Mascareñas 13 del sector del Monestir: Es preveu que les obres acabin a finals d'octubre de 2004. Els habitatges es lliuraran, mitjançant la corresponent signatura d’escriptures, durant la primera quinzena de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.