L'Ajuntament facilitarà la implicació dels ciutadans en el projecte 'Ulls de la ciutat'


  • Comparteix:

Es podran comunicar incidències a la via pública a través de la xarxa

Es podran comunicar incidències a la via pública a través de la xarxa

L'Ajuntament prepara la implicació dels ciutadans en el projecte 'Ulls de la ciutat', que persegueix detectar de forma ràpida qualsevol incidència a la via pública. A partir d'ara, les noves tecnologies seran la via de comunicació entre els sancugatencs i el consistori.

El projecte 'Ulls de la ciutat' ja porta un any de rodatge, i fins ara funcionava en col·laboració amb les concessionàries i les empreses de serveis, així com mitjançant un grup d'observadors que fotografiaven qualsevol incidència que es trobés als carrers i places de la ciutat. A partir d'ara, els ciutadans també hi podran participar i posar en coneixement de l'Ajuntament qualsevol incidència a través d'Internet. Així ho explica la regidora de Comunicació i Serveis Generals, Marta Subirà.

Marta Subirà

Marta Subrià explica la principal novetat del projecte "Ulls d ela ciutat". A partir d'ara, els ciutadans podran donar d'alta qualsevol incidència que es produeixi a la via pública, i podran seguir el seu cas.


Amb aquesta nova iniciativa, les trucades al 010, les incidències detectades pels observadors i les detectades pels ciutadans es gestionaran des d'una sola base de dades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.