Comencen les obres de reparació del poliesportiu de les Planes


  • Comparteix:

El regidor de Descentralització diu que està previst tenir acabades les obres per la Festa Major, al mes de setembre

El regidor de Descentralització diu que està previst tenir acabades les obres per la Festa Major, al mes de setembre

Les obres de reparació del poliesportiu de les Planes ja han començat amb l'objectiu que estiguin a punt per la Festa Major del districte, aquest mes de setembre. Així ho ha explicat el regidor de Descentralització, Xavier Cortés, després de les reiterades queixes de la Unió Recreativa i Esportiva, que des de fa mesos denuncia els constants actes de vandalisme que pateix aquest equipament.

Encara no fa dos mesos, la Unió Esportiva i Recreativa de les Planes (URE), va fer una exposició fotogràfica per denunciar l'estat d'aquest poliesportiu, que ja fa més d'un any que és víctima de reiterats actes vandàlics.

En aquell moment, la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, es va comprometre a emprendre accions immediates per arranjar aquest equipament, que també presenta problemes d'esquerdes al terra. Fins aquesta setmana però, no han començat els treballs i la pista ha continuat patint destrosses, la darrera el passat 5 de juliol. Ho ha explicat la presidenta de la URE, Paquita Martín.

Paquita Martín

Els serveis estan totlament destrossats, ara ens han rebentat el vestuari que utilitzaàvem, i el terra de la pista s'està esquerdant.


Davant d'aquesta situació, el regidor de Descentralització, Xavier Cortés ha reiterat el compromís de l'Ajuntament i ha volgut tranquil·litzar els veïns assegurant que les obres ja han començat i que l'objectiu és que estiguin enllestides al setembre, coincidint amb la Festa Major del barri.

Xavier Cortés

Es repararan les esquerdes del terra, s'arranjaran els vestidors i es fa una tanca perimetral


Cortés ha afegit que els treballs van a càrrec de la brigada municipal, ja que d'aquesta manera, el cost és menor que si s'encarrega a una empresa.

Recordem que aquest poliesportiu està gestionat, actualment, per la mateixa Unió Recreativa i Esportiva del districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.