El consistori intensifica la neteja a la plaça Pere San per reduir la brutícia i les males olors


  • Comparteix:

A llarg termini, s'estudiarà una nova ubicació pels residus del mercat

A llarg termini, s'estudiarà una nova ubicació pels residus del mercat

L'Ajuntament ha intensificat la recollida d'escombraries a la plaça Pere San per solucionar els problemes de males olors i brossa acumulada que van denunciar un grup de veïns i comerciants de la zona. El consistori confia en què la posada en marxa d'alguns contenidors soterrats que estaven inactius i la instal·lació de les pilones que tanquen l'accés dels vehicles a la plaça reduiran les molèsties, però asseguren que la solució definitiva encara està per arribar.

El tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens, ha explicat que en les últimes setmanes la conflictivitat a la plaça Pere San s'ha reduït, com a conseqüència de les mesures que ha posat en marxa l'Ajuntament després de rebre les queixes dels veïns i comerciants afectats.

El consistori ha intensificat la recollida i neteja de les escombraries dels voltants del Mercat Vell, i ha posat en funcionament alguns dels contenidors soterrats que encara estaven fora de servei. Segons Recasens, aquestes mesures han contribuït a disminuir les males olors i la brossa acumulada, tot i que no són la solució definitiva.

Joan Recasens

Hem posat en marxa els contenidors soterrats que faltaven i hem intensificat la recollida i neteja. Però això no vol dir que el tema estigui tancat.


L'augment de la capacitat dels contenidors soterrats, sumada al tall de l'accés dels vehicles des de la posada en marxa de les pilones mòbils, que facilita la feina dels camions d'escombraries, han minimitzat el problema. A llarg termini, però, la solució passa per reduir els residus que genera el mercat i els comerços de l'entorn i, probablement, buscar una nova ubicació per acumular-los.

Joan Recasens

S'ha de buscar una nova ubicació dins del mercat i minimitzar els residus dels comerços. Mentrestant, seguirem intensificant la neteja.


De moment, els veïns i comerciants de la plaça Pere San han retirat les pancartes de protesta que havien penjat coïncidint amb la Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.