L'associació de veïns del Centre-Estació considera que l'informe Thorson no contempla les alternatives


  • Comparteix:

L'entitat reconeix la tasca feta, però demana que s'estudiïn altres propostes

L'entitat reconeix la tasca feta, però demana que s'estudiïn altres propostes

L'associació de veïns del Centre-Estació demana a l'equip de govern que estudiï propostes alternatives al recorregut dels autobusos que no se centrin únicament en la zona de l'estació. L'entitat reconeix la tasca feta per l'expert en mobilitat Ole Thorson, però no comparteixen les seves conclusions, perquè consideren que no s'avenen a les necessitats reals de la gent d'aquest barri.

Els veïns de la Plaça Lluís Millet respecten el dictamen de l'expert Ole Thorson, perquè creuen que és un tècnic reconegut i amb forts arguments, però mostren el seu 'desencís' davant les conclusions del seu informe, ja que creuen que no satisfan les necessitats reals ni dels veïns del barri ni dels usuaris dels autobusos.

En aquest sentit , el president de l'Associació de Veïns del Centre-Estació, Pere Soler, creu que en l'informe hi ha una mancança de prospostes alternatives, i demanen a l'Ajuntament que estudiï a fons les diferents possibilitats de traçat dels autobusos, per tal que satisfaci a tothom. L'escoltem.

Pere Soler

Creiem que l'informe s'ha limitat ha qüestionar si era òptim o no que els autobusos passesin per davant o darrera de l'estació. Hi ha una mancança de proppstes d'alternatives. Seria bo que l'ajuntament estudiés a fons altres traçats.


Encara que els veïns respectin l'informe i agraeixin que s'hagi comptat amb ells en el procés, i se'ls hagi escoltat, pensen que la variable més important no s'ha tingut en compte, ja que creuen que sobretot s'ha de pensar en les persones que transiten diàriament per la plaça. Pere Soler.

Pere Soler

Creiem que les variables que s'han agafat per l'estudi podrien haver estat unes altres, però que no s'han tingut en compte. Respectem, però, el criteri i les conclusions d'aquest expert. Creiem que la variable més important és la incidència de 6 milions de persones que transiten per la plaça.


Soler està d'acord amb les modificacions del projecte inicials proposades per Ole Thorson, però creuen que aquesta no és la solució. L'associació veïnal està ara a l'espera que l'equip de govern els doni una còpia de l'informe Thorson per tal de preparar una reunió per discutir les conclusions de l'estudi, i mostrar les seves pròpies alternatives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.