Un error humà podria haver provocat la caiguda de la bastida que va ferir dues persones davant el Mercadona


  • Comparteix:

De moment continuen les investigacions

De moment continuen les investigacions

Un error humà sembla ser la causa de l'accident ocorregut el passat divendres davant el supermercat Mercadona, quan una bastida de la construcció va caure i va ferir dues persones. Així ho ha apuntat el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, tot i recordar que continuen obertes les diligències. Pel que fa a la principal afectada, una dona que va rebre l'impacte de la bastida, continua ingressada a l'Hospital General de Catalunya després d'haver estat sotmesa a una operació.

Després que s'engeguessin les pertinents diligències policials per intentar aclarir les causes de l'accident, la primera conclusió sembla apuntar cap a un error humà, i no pas a un possible defecte de la bastida com s'havia pensat el mateix dia de l'accident.

Segons ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, els propis operaris que treballaven a la bastida van intentar rectificar-ne la ubicació, provocant que aquesta caigués a terra.

Jaume Tubau

Tot indica que l'accident va passar per un error humà, en intentar els operaris rectificar la bastida de 6 metres d'alçada perquè no els anava prou bé


El regidor de Seguretat Ciutadana, també ha afegit que les dues persones ferides en l'accident, un operari que es trobava a sobre la bastida i una dona que va rebre el xoc de l'estructura en caure, va ser traslladada de Mútua de Terrassa a l'Hsopital General de Catalunya, on ha estat operada de la cama.

D'altra banda, Tubau ha volgut deixar clar que l'accident no té res a veure amb el supermercat Mercadona, ja que la bastida era d'una empresa contractada per la cadena d'autoserveis per fer la neteja del cartell que anuncia el supermercat.

Ara, caldrà acabar de determinar les causes de l'accident i establir les responsabilitats, per demanar si cal les pertinents sancions si es confirma la responsabilitat de l'empresa en l'informe policial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.