828 persones sol·liciten un dels 95 habitatges de la nova promoció de Promusa


  • Comparteix:

La majoria de sol·licituds han estat per pisos de 2 i 3 habitacions

La majoria de sol·licituds han estat per pisos de 2 i 3 habitacions

Més de 800 persones han sol·licitat un dels 95 pisos que Promusa té previst construir als sectors de la Guinardera, Turó de Can Matas i l'Anònima. Aquesta era la primera vegada que es configuraven llistes separades en funció del número d'habitacions dels pisos, i segons les xifres, la major part de les sol·licituds han estat pels habitatges de 2 i 3 habitacions, una dada que des de l'Ajuntament s'interpreta com una necessitat d'accedir al primer habitatge.

Un total de 828 persones han presentat els papers per optar a un dels 95 pisos de la nova promoció que Promusa construirà als barris de la Guinardera, el Turó de Can Matas i a l'Anònima. Segons el tinent d'alcalde de Polítiques Socials i vicepresident de Promusa, Toni Ramon, això evidencia que el volum de demandes ha crescut respecte anteriors promocions. Tot i això, Ramon ha recordat que encara cal revisar si totes les sol·licituds compleixen els requisits necessaris establerts pels barems.

Toni Ramon

Podem fer una valoració provisional dient que hi ha hagut un augment de sol·licituds, però ara hem de revisar que compleixin tots els requisits abans de tenir els números definitius.


Aquesta és la primera promoció de Promusa en que s'han configurat llistes separades de sol·licitants per a persones amb mobilitat reduïda i també en funció del nombre d'habitacions de l'habitatge, i segons les dades, la principal demanda va dirigida als pisos de 2 o 3 habitacions, amb 478 i 314 sol·licituds respectivament.

Per a Toni Ramon, això es pot interpretar en funció de les dificultats per accedir a un primer habitatge, una necessitat que, segons ha dit, s'intentarà cobrir a través de noves promocions de lloguer i de venda i també a través de la futura oficina municipal d'habitatge.

Toni Ramon

Provablement és una demanda d'accés al primer habitatge de persones soles o de parelles, i és una demanda que esperem cobrir amb les promocions de venda i lloguer i amb l'oficina de l'habitatge.


Recordem que dels 95 pisos, està previst fer-ne 14 de dues habitacions, 57 de tres, 23 de quatre, i només 1 de cinc habitacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.