RSC i Autocugat organitzen la novena edició dels Premis Esport en Marxa


  • Comparteix:

Els guardons es lliuraran el proper dia 17 amb l'objectiu de reconèixer i promoure l'esport local

Els guardons es lliuraran el proper dia 17 amb l'objectiu de reconèixer i promoure l'esport local

L'emissora municipal Ràdio Sant Cugat i l'empresa Autocugat celebraran el proper divendres, 17 de juny, la novena edició dels premis Esport en Marxa, en que es lliuraran nou guardons repartits entre les persones que hagin destacat esportivament en la última temporada. El lliurament dels premis es farà a les instal·lacions d'Autocugat i servirà per atorgar també el guardó a 'Tota una trajectòria al costat de l'esport', que lliurament l'Ajuntament.

Per novè any consecutiu, Ràdio Sant Cugat i Autocugat volen reconèixer la tasca feta des de l'àmbit esportiu local i promoure'n la seva pràctica. Amb aquesta voluntat, l'entrega dels guardons d'aquesta novena edició comptarà amb 9 categories: premi al millor esportista de l'any, al millor equip sènior i júnior, al millor entrenador , la direcció esportiva més destacada, la millor projecció exterior, la millor projecció social i també hi haurà espai pel premi a la promoció de la base.

També es lliurarà un guardó, que atorgarà l'Ajuntament de Sant Cugat , per reconèixer 'tota una trajectòria al costat de l'esport', i en que es valorarà la tasca esportiva portada a terme en els últims anys de la persona premiada. Així ho ha explicat la cap d'Esports d'aquesta emissora, Carme Reverte.

Carme Reverte

Hi ha un premi molt especial, el que es concedeix a tota una trajectòria. És el que dóna l'Ajuntament i és una valoració de la feina que ha fet una persona amb una entitat o amb alguna activitat esportiva del municipi.


Com ja és habitual, l'acte d'entrega dels premis estarà amenitzat amb diferents activitats que contribuiran a donar a aquesta celebració un caire més festiu i més especial. Carme Reverte.

Carme Reverte

Aquest any tindrem una actuació de música i ball. L'entrega de premis es farà amb les autoritats polítiques del municipi i amb totes aquelles entitats que es vulguin sumar a la cel.lebració.


Pel que fa al jurat, enguany està format per Xavier Cortés, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat - Joan Garcia, coordinador d'esports de Ràdio Sant Cugat- Carme Reverte, membre de la direcció de l'emissora municipal - Josep Maria Negre, gerent d'Autocugat- Ramon Martos, president de la coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat- i Xavier Requeno, coordinador de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom.

Recordem que els premis 'Esport en Marxa' són una iniciativa de Ràdio Sant Cugat i l'empresa Autocugat i que la celebració tindrà lloc el proper divendres, 17 de juny, a les instal·lacions d'Autocugat, al carrer Cerdanyola 100, a partir de les 19 hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.