Expedienten la concessionària de la grua municipal per treballar sense els permisos durant dos mesos


  • Comparteix:

El PP ho qualifica de 'greu infracció' i demana responsabilitats

El PP ho qualifica de 'greu infracció' i demana responsabilitats

L'equip de govern ha obert un expedient sancionador contra l'empresa concessionària del servei de grues, Intraval S.A., després de confirmar que les grues municipals han estat un temps treballant sense la targeta de transports. El PP denuncia que es tracta d'una 'infracció greu' ja que assegura que les grues han estat en una situació d'irregularitat durant prop de dos mesos, del 7 de març al 18 de maig, i demana responsabilitats immediates.

El Partit Popular de Sant Cugat ha denunciat, en l'últim ple municipal, que l'empresa encarregada del servei de grues municipals, Intraval S.A., ha estat treballant sense tots els permisos necessaris durant dos mesos, del 7 de març al 18 de maig. Els populars consideren que s'ha comès una irregularitat 'greu' i asseguren que l'equip de govern tenia constància d'aquest fet. Així ho ha dit el regidor popular Alfredo Bergua.

Alfredo Bergua

Durant dos mesos les grues van estar treballant sense els permisos necessaris. Considerem que es tracta d'una irregularitat molt greu i exigim que s'apliquin les mesures corresponents.


De la seva banda, el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, ha explicat que l'empresa concessionària, Intraval S.A., va haver de posar-se en funcionament un mes abans del previst a causa de la marxa precipitada de l'anterior empresa que s'ocupava del servei. Tubau ha confirmat que les grues d'Intraval S.A van entrar en funcionament inicialment sense la targeta de transport però que l'equip de govern no en tenia constància. Un cop assabentat d'aquest fet, l'Ajuntament ha obert un expedient sancionador.

Jaume Tubau

Les grues van entrar en funcionament un mes abans del previst i pensavem que l'empresa tenia tots els permisos en regla però li faltava el de la tarjeta de transport. Se li ha obert un expedient sancionador.


El PP afegeix que els propietaris dels cotxes que van ser retirats durant aquests dos mesos tenen el dret a reclamar que se'ls retorni l'import de la multa i exigeixen que s'investiguin responsabilitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.