Reconeixement de Mossos d'Esquadra a la Policia Local


  • Comparteix:

La Policia Local en imatge d'arxiu

La Policia Local en imatge d'arxiu

El cos de Mossos d'Esquadra de Sant Cugat ha reconegut la tasca de la Policia Local durant els mesos de maig i juny i n'ha elogiat la seva dedicació i implicació per millorar la seguretat ciutadana. La policia nacional ha destacat cinc accions de mèrit, una que va servir per evitar un presumpte cas d'abusos sexuals i les altres quatre que van avortar robatoris.

Aquestes actuacions policials del cos de seguretat local s'han saldat amb diverses detencions i han permés la resolució per part dels Mossos d'Esquadra d'altres casos de robatori. En tres d'aquestes actuacions, les accions de la policia local s'han produït en el mateix moment en què es cometien els presumptes delictes.

El cap de la comissària de Sant Cugat, Roger Sales, ha agraït 'la dedicació i implicació del cos de policia local de la ciutat en la millora de la seguretat ciutadana', segons un comunicat de premsa de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.