Promusa celebra el seu 20è aniversari amb un sopar institucional al Claustre


Temes relacionats

Manel posa les notes musicals a l'aniversari de Promusa davant 3.000 persones (22/jun/09)

Promusa celebrarà el seu 20è aniversari amb un concert de Manel (27/mai/09)


  • Comparteix:

Promusa s'ha vestit de llarg aquest dijous a la nit per celebrar amb un sopar institucional els seus 20 anys d'existència. Una vuitantena de persones s'han donat cita al Claustre del Monestir per fer balanç dels més de 1.500 habitatges construïts per l'empresa municipal d'habitatge al llarg d'aquestes dues dècades i les 800 vivendes en projecte o construcció. Un reportatge de Cugat.cat ha il·lustrat als assistents la tasca i la història de Promusa i la seva relació amb la ciutat.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha presidit el sopar, que ha comptat amb els responsables de Promusa d'aquests 20 anys i les autoritats municipals de la ciutat. La trobada és l'acte més institucional de la celebració del 20è aniversari de l'entitat, que s'allargarà fins a finals d'any.

Recoder ha destacat l'admiració que desperta la tasca de Promusa, que ha qualificat de tresor per als ciutadans de Sant Cugat, i ha recordat els reptes assolits des que al 1988 el ple municipal va aprovar la creació de l'empresa d'habitatge.

Lluís Recoder

Promusa ha aconseguit més de 1.500 habitatges construïts, uns 800 habitatges en construcció o en projecte i que un 8% de la població visqui en un pis de protecció oficial.


El director General de Promoció i Habitatge de la Generalitat, Joaquim Gascó, ha substituït el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar. Gascó ha explicat la política en matèria d'habitatge públic del govern i la importància de la tasca de Promusa a l'hora de permetre l'accés a la vivenda.

Joaquim Gascó

Promusa té un paper clau per facilitar l'accés a l'habitatge als ciutadans de Sant Cugat.


Promusa va obrir els actes de celebració del 20è aniversari al juny amb un concert del grup barceloní Manel.

A l'octubre, els actes de celebració continuaran. Els dies 6 i 7 la ciutat acollirà una jornada sobre manteniment d'edificis públics. Aquesta activitat de perfil tècnic, que comptarà amb representants de diverses empreses públiques d'habitatge de l'Estat, l'organitzarà l'Associació Espanyola de Promotors de Vivenda i Sòl, a la qual pertany Promusa.

El 20è aniversari el tancarà una exposició itinerant que es podrà veure tant al centre de Sant Cugat com als districtes. L'objectiu és donar a conèixer la feina feta per Promusa, els projectes de futur i els trets diferencials de la seva tasca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.