El complex esportiu de la Rambla de Celler s'obre aquest octubre


  • Comparteix:

L'alcalde ha visitat avui les obres del PAV 3 i la resta d'instal·lacions esportives.

L'alcalde ha visitat avui les obres del PAV 3 i la resta d'instal·lacions esportives.

El nou complex esportiu de la Rambla del Celler entrarà en funcionament aquest octubre amb l'objectiu de convertir-se en una concentració de cinc equipaments esportius que alternin la pràctica de l'esport i la celebració d'activitats lúdiques i culturals. És només una de les instal·lacions esportives que en els propers mesos posarà en marxa l'Ajuntament al centre, però també als districtes, per una inversió total de 23 milions d'euros.

L'anomenat PAV III , amb un aforaments de 650 persones ampliable, permetrà la pràctica simultània de tres esports però també es convertirà, en ocasions senyalades, en un recinte firal que pugui acollir congressos, fires, concerts o esdeveniments culturals. De fet s'ha treballat perquè les parets de la sala absorbeixin el so i permeti acollir recitals.

La construcció d'aquest pavelló -de més de 5.000 metres quadrats- se suma a la reforma i ampliació de l'antic pavelló i la sala esportiva annexa, i al nou fitness amb piscina de 8 carrils i zona d'aigües termals. Aquests cinc equipaments, pressupostats en 14 milions d'euros, són segons l'alcalde, Lluís Recoder, un espai pensat per la pràctica de l'esport però també un espai polivalent obert a la ciutat:

Lluís Recoder

El PAV III és un gran pavelló que està pensat per acollir tres esports a l'hora però també esdeveniments culturals i lúdics com sopars, fires de petit format o altres iniciatives ciutadanes.


Aquest octubre, també entrarà en funcionament la pista d'entrenament de la Ciutat Esportiva i el camp de gespa natural. Són dues de les instal·lacions que acollirà aquest complexe situat a la Guinerdera i que el maig del 2004 es completarà amb la pista d'atletisme i camp de rugbi.
Segons Lluís Recoder és el resultat de les instal·lacions acordades entre l'Ajuntament i les entitats esportives dins la primera fase del Pla d'Equipaments Esportius. De tota manera Recoder ha explicat que les instal·lacions s'ampliaran en un futur, en una segona fase, depenent de l'evolució de la demanda ciutadana:

Lluís Recoder

Tenim tot un entorn a La Guinerdera que reservem per les necessitats de les ciutats que cordarem amb les entitats dins la segona fase del Pla d'Equipaments.


La Floresta ha finalitzat la cobertura i tancament de la pista poliesportiva de Can Llobet que, amb un aforament d'unes 400 persones, acull ja a partir d'avui els entrenaments de l'Olympic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.