Can Calopa acollirà el refugi d'animals de Sant Cugat el 2004


  • Comparteix:

Eduard Pomar és el tinent d'alcalde de Medi Ambient.

Eduard Pomar és el tinent d'alcalde de Medi Ambient.

Sant Cugat tindrà el 2004 un refugi municipal d'acollida d'animals. D'aquesta manera, l'Ajuntament vol posar remei a la manca d'espai i recursos de la Residència Canina de l'Arrabassada. El projecte, que acaba d'arrencar, preveu la possibilitat d'aixecar el local al polígon industrial de Can Calopa.

Actualment, la Residència Canina de l'Arrabassada s'encarrega de recollir i mantenir els animals trobats a la via pública, segons el conveni signat amb el consistori l'any 2000. Tot i la tasca que realitza aquesta entitat, el consistori ha vist oportú que la ciutat disposi d'un centre que reuneixi la superfície i condicions necessàries per tenir cura d'aquests animals.

Per aquest motiu, l'administració ja està treballant en la possible ubicació del refugi al polígon de Can Calopa, aprop del nou Escorxador. El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha dit que les dades de recollida d'animals al municipi són preocupants:

Eduard Pomar

Al 2002 es van recollir 570 animals a la via pública


Un cop el centre d'acollida sigui una realitat, l'Ajuntament té la voluntat de treballar colze a colze amb local de l'Arrabassada. Eduard Pomar:

Eduard Pomar

La residència podria continuar amb les tasques de recollida d'animals


En cas que el projecte es faci efectiu als terrenys de Can Calopa, l'edifici construït acollirà altres serveis municipals a banda del refugi d'animals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.