El PP demana més estudis de mobilitat abans de l'arribada d'Esade i Ikea


  • Comparteix:

El PP demana que l'equip de govern faci, amb urgència, estudis de mobilitat per evitar col·lapses amb l'arribada d'Esade i Ikea i el desenvolupament del Centre Direccional de Cerdanyola. En la presentació de les propostes sobre mobilitat, els populars han subratllat que el centre de la ciutat pateix greus problemes de trànsit.

L'alcaldable popular, Berta Rodríguez, ha recordat que el seu grup va condicionar el vot favorable a l'arribada d'Ikea a elaborar un estudi de mobilitat a la zona.

Rodríguez critica que aquest estudi encara no s'hagi fet.

Berta Rodríguez

Volem veure què suposarà l'arribada massiva de cotxes a la nostra ciutat.


El PP també proposa millorar les freqüències de pas del transport públic i que els autobusos arribin fins als barris de Can Trabal i Can Calopa. També consideren urgent elaborar un pla per a l'eliminació total de les barreres arquitectòniques i que s'incrementi la vigilància a les zones blaves per assegurar un 'ús raonable' d'aquest tipus d'aparcament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.