La FAV considera la política de residus com la gran prioritat per al nou govern


  • Comparteix:

Fer una bona separació dels residus i disposar de bones infraestructures són els dos objectius que des de la Federació d'Associació de Veïns (FAV) consideren prioritaris per a una bona gestió de les deixalles després del 27 de maig. Altres temes importants per les associacions veïnals són la participació dels veïns, el pla d'equipaments, la mobilitat i la seguretat ciutadana.

La FAV considera que la ciutat no té un nivell acceptable en matèria de residus i per solucionar-ho proposen estendre la recollida selectiva als districtes i millorar el funcionament de la planta de compostatge de Can Calopa. Una altra solució que apunta la FAV és la sensibilització de la societat però veu ineludible la fiscalitat ecològica.

Escoltem el president de la FAV, Manel Sánchez.

Manel Sánchez

Pagar per impostos no tindrem més remei però sempre hem de pensar en els beneficis que tindrem si reciclem.


La FAV ha mostrat també la seva preocupació en el funcionament dels consells de districte, als quals consideren 'pansits i desacreditats' i poc oberts a la participació ciutadana. La modificació del Reglament Orgànic Municipal (ROM) i el replantejament de les competències dels consells són solucions apuntades per la FAV.

Manel Sánchez

Una de les coses que podríem fixar com a prioritàries és la organització del territori.


Altres reclamacions de la plataforma veïnal són l'arribada dels mossos fins a disposar dels 82 previstos, solucions per millorar la mobilitat i aprovar un pla d'equipaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.