El PSC vol construir habitatge públic als terrenys que ocupa la benzinera del centre


  • Comparteix:

El PSC proposa construir habitatge públic als terrenys de la benzinera del carrer Rius i Taulet, un cop la traslladin a una altra ubicació. Els socialistes aposten per potenciar la zona comercial del centre i acabar de tancar la vianantització un cop desapareguda aquesta instal·lació.

El PSC no vol perdre l'oportunitat d'aprofitar una zona del centre de la ciutat per guanyar espais per a equipaments municipals. És per això que, un cop s'hagi enderrocat la benzinera de Rius i Taulet, els socialistes proposen construir-hi habitatge públic i destinar una part a potenciar el comerç del centre.

Segons l'alcaldable socialista, Salvador Gausa, amb aquesta operació es té l'oportunitat també d'ampliar la zona de vianantització i potenciar l'eix comercial de Pere San.

Salvador Gausa

El primer i més important és que tenim una oportunitat per la ciutat d'ampliar la zona de vianantització. També tenim l'oportunitat de potenciar el mercat de Pere San.


En el mateix sentit s'ha expressat l'ex-alcalde socialista, Àngel Casas, que ha recordat que durant els anys 1979-1983, quan ell governava, ja es va començar a vianantitzar el centre amb els carrers Santa Maria i Xerric. És per això que Casas dóna suport a aquesta proposta.

Àngel Casas

L'operació pot permetre que el centre estigui vianantitzat i a part es pot aprofitar per fer altres equipaments interessants per la ciutadania.


D'altra banda, el PSC proposa fer en aquesta zona un aparcament subterrani que doni continuïtat al pàrquing de la plaça dels Quatre Cantons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.