CiU defensa el traçat vallesà del TGV i l'estació de passatgers a la comarca


  • Comparteix:

L'alcaldable de CiU, Lluís Recoder, defensa el corredor vallesà com a única garantia perquè el Tren d'Alta Velocitat arribi a França l'any 2009. Recoder assegura que aquesta opció és menys costosa i més ràpida que foradar la ciutat de Barcelona. El candidat demana també una estació vallesana per a passatgers i critica el silenci dels alcaldes socialistes de la comarca sobre aquesta reclamació.

Recoder diu que en cas de repetir com a alcalde de Sant Cugat, s'ofereix a acompanyar l'alcaldable per Barcelona, Xavier Trias, a veure la ministra de Foment per explicar-li els avantatges de no haver de perforar la capital catalana.

El candidat de CiU defensa també una estació de passatgers al Vallès, a més de les mercaderies. Recoder assegura sentir-se 'sol' a la comarca en aquesta reivindicació, tot i que creu que molts alcaldes socialistes la comparteixen però no gosen alçar la veu per evitar contradir la postura oficial del seu partit.

Lluís Recoder

Els alcaldes vallesans, des que hi ha govern socialista a Madrid i Catalunya, ja no defensen aquest tema. Per nosaltres és una qüestió de convicció.


Recoder emplaça la resta de formacions de Sant Cugat a posicionar-se sobre aquesta qüestió. Segons el candidat de CiU, apostar per l'opció de foradar Barcelona condemna per molts anys l'estació vallesana de passatgers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.