Les Noves Generacions del PP es proposen treure ERC de l'equip de govern


  • Comparteix:

Les joventuts del PP responen a les JERC que el seu objectiu per a les eleccions és evitar que els republicans tornin a formar equip de govern amb CiU. Amb aquestes paraules, els populars han respost a les afirmacions de les JERC, que volen evitar que el PP pugui governar.

Els populars consideren que la presència d'ERC a l'equip de govern treu el costat 'menys constitucional' de CiU en les polítiques municipals i, per aquest motiu, no els volen a l'equip de govern. La branca juvenil del PP ha criticat que les polítiques en matèria de família han quedat anul·lades durant aquest mandat.

Escoltem el president de Noves Joventuts del PP, Joan Rafael Paulo.

Joan Rafael Paulo

Ens hem marcat l'objectiu de que no hi hagi cap regidor d'ERC perquè les polítiques familiars han quedat absolutament anul·lades.


Paulo s'ha referit igualment a l'acció de govern d'ERC en polítiques de Joventut, de les quals ha dit que la seva majoria són herència del PP quan va estar a l'equip de govern.

Joan Rafael Paulo

Les JERC s'omplen la boca que totes les polítiques de Joventut que s'han fet han estat obra seva, però no recorden que la tasca feta ara ja es va fer durant el govern del PP.


Per últim, els populars han definit l'independentisme d'ERC de 'ranci' i que manté 'ideologies que estan ja mortes'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.