Els partits de Valldoreix esperen una participació a l'alça


  • Comparteix:

Les formacions que es presenten a les eleccions de l'EMD de Valldoreix confien que la participació sigui superior a la de l'última convocatòria local. La Candidatura de Progrés, CiU i PP han subratllat el bon ritme de vots de la jornada que ha estat marcada, com sempre, per les confusions que provoquen les votacions en doble urna.

Montserrat Turu, cap de llista de la Candidatura de Progrés i Catalanista, ha fet una crida perquè els valldoreixencs facin ús del seu dret a vot. Turu, que opta a la reelecció, es mostra convençuda que el nombre de vots superarà en escreix els de les últimes eleccions.

Montserrat Turu

Espero que la resposta dels valldoreixencs es deixi sentir i que no hi hagi cap tipus d'incidència


Des de CiU-Actuem per Valldoreix, el presidenciable Josep Puig també ha animat als electors a acudir a les urnes. El cap de llista de la federació assegura que això serà un indicatiu de la bona salut de l'exercici democràtic.

Josep Puig

Hi haurà una participació alta. Si vota molta gent sabrem millor el que la societat vol


El Partit Popular de Valldoreix, encapçalat per Joan Rafael Paulo, espera que la participació bati rècords. Paulo, el candidat més jove en aquests comicis, creu que una resposta elevada dels electors és necessària pel correcte funcionament de l'administració.

Joan Rafael Paulo

Crec que si tinguèssim, per exemple, una participació del 80% sabríem millor el que la gent vol


Recordem que els electors que viuen a Valldoreix han de votar en dues urnes. En una, els valldoreixencs han d'escollir entre les candidatures que concorren a l'alcaldia. A la segona urna, els electors han de decidir el presidenciable a l'EMD de Valldoreix per elecció directa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.