Els candidats a l'alcaldia fan una crida a la participació


  • Comparteix:

Els candidats de les cinc formacions amb representació al consistori han fet una crida a la participació dels santcugatencs en les eleccions municipals d'aquest diumenge. Tots cinc han coincidit a destacar el civisme i el compromís dels santcugatencs a l'hora d'escollir els seus representants i han recordat la importància que els electors facin sentir la seva veu per poder constituir un ajuntament fort i al servei del municipi.

L'alcaldable de CiU, Lluís Recoder, ha votat a dos quarts d'onze a l'Escola d'Arquitectura del Vallès. Recoder s'ha mostrat prudent respecte els possibles resultats però ha manifestat la seva confiança en el civisme polític dels santcugatencs a l'hora d'anar a votar. L'alcaldable ha destacat la importància d'aquestes eleccions.

Lluís Recoder

Espero que la participació sigui alta, perquè avui la gent té l'oportunitat de decidir com vol que sigui el Sant Cugat del futur. De la seva decisió i del seu vot depenen moltes coses.


El candidat del PSC a l'alcaldia ha exercit el seu dret a vot a dos quarts de dotze a l'escola Pins del Vallès. Salvador Gausa s'ha mostrat il·lusionat i esperançat respecte els resultats però ha recordat que el més important és que els ciutadans hi diguin la seva per tal d'aconseguir un govern fort per Sant Cugat.

Salvador Gausa

En aquesta jornada electoral els partits tenim poca cosa a dir, qui ha de respondre són els ciutadans. És molt important la participació de la gent per fer uns governs forts.


Igual d'esperançat ha anat a votar l'alcaldable d'ERC, Raül Grange, que ho ha fet al punt de migdia al CEIP Pi d'en Xandri. Grange s'ha mostrat optimista respecte la participació ja que, segons ha dit, per tradició els santcugatencs són molt cívics i molt conscients de la importància de participar en aquesta festa de la democràcia.

Raül Grangé

Fa un dia ideal per anar a votar i participar d'aquesta festa democràtica. La població de Sant Cugat és molt cívica i molt conscient de la importància d'escollir els seus representants


Des d'ICV-EUiA, el candidat Xavier Boix ha valorat molt positivament que el dia acompanyi i ha manifestat l'esperança que hi hagi una molt alta participació. L'alcaldable ecosocialista també s'ha mostrat molt optimista pel què fa a les possibilitats de la seva formació en aquests comicis.

Xavier Boix

És una bona notícia que faci bon dia perquè això vol dir que tothom pot venir a votar amb tranquil·litat. Espero que hi hagi una molt alta participació


Per últim, la candidata del PP, Berta Rodríguez, s'ha mostrat confiada que la participació a Sant Cugat tornarà a augmentar. Rodríguez, que ha votat a primera hora del matí al Casal de Cultura de Valldoreix, creu que la contesa electoral despertarà l'interès, sobretot, de la gent jove.

Berta Rodríguez

Els joves que voten per primera vegada que sàpiguen que decideixen el futur de la seva ciutat.


Recordem que la participació en les darreres eleccions municipals del 2003 va ser del 64,78 per cent a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.