Els Minyons Escoltes de Valldoreix demanen una llei de l'associacionisme juvenil


  • Comparteix:

Demanen que es reguli per llei l'associassionisme.

Demanen que es reguli per llei l'associassionisme.

Minyons Escoltes Guies Sant Jordi reclamen, una vegada més, als candidats a la presidència de la Generalitat el reconeixement, amb rang de llei, de l'associacionisme educatiu i una política específica de voluntariat. L'agrupació amb seu a Valldoreix demana que es faci una clara distinció entre els diferents agents educatius que intervenen en el temps de lleure dels infants i dels joves.

Aquesta és la petició que fan els Minyons Escoltes Guies de Sant Jordi, en una carta oberta als candidats a les properes eleccions del 16 de novembre.

Durant l'anterior legislatura, ERC ja va presentar al Parlament una proposició de llei per regular la creació i el foment d'entitats d'associacionisme educatiu però, la proposta es va quedar sobre la taula. Ara, després de contínues reivindicacions, Minyons Escoltes tornen a demanar que es reconegui aquest associacionisme educatiu. Ens ho explica, el comissari general de l'agrupació, Joan Vidal.

Joan Vidal

Cal protegir el voluntariat, la facilitat d'accedir als espais on poder dur a terme la tasca educativa i que no se'ns compari amb les empreses de serveis.


Per desenvolupar aquesta proposta, els Minyons Escoltes consideren que l'administració ha de tenir en compte aspectes com facilitar l'accés al medi natural, desenvolupar una política de suport a les infraestructures dels agrupaments escoltes i garantir l'estabilitat en els convenis. Per altra banda, els Minyons s'ofereixen per col·laborar de forma activa en tots els espais de treball promoguts per l'administració.

Recordem que els Minyons Escoltes està format per 160 agrupacions, entre les quals es troba l'associació Berenguer el Gran de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.