La uaSC demana a Conesa que compleixi els acords de l'ACM


Temes relacionats

Sant Cugat referma el seu compromís pel dret a decidir (19/jun/14)


  • Comparteix:

Logotip de la UASC

Logotip de la UASC

La uaSC demana a l'alcaldessa, Mercè Conesa, que compleixi els compromisos adquirits a la Convenció Municipalista de l'Associació Catalana de Municipis (ACM). En aquesta trobada, Sant Cugat i 200 ajuntaments catalans van marcar el full de ruta de la política municipal en una futura Catalunya independent, amb la transparència, la participació ciutadana i la informació com a eixos principals. Precisament, en els darrers anys la uaSC, sense representació al ple, ha denunciat la falta de voluntat del consistori per aplicar aquest eixos i ara exigeix canvis en la política de l'Ajuntament.

Segons la uaSC, esperen un gir de l'equip de govern perquè compleixi els compromisos adquirits a la Convenció Municipalista de l'ACM. La uaSC assegura que el 9N decideix si es vol ser independent i també si es vol una nova forma de fer política més democràtica.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.